FOTO: Šibenski tići pripremali priču u prirodi

Predškolci Dječjeg vrtića Šibenski tići, njih 25 sa svojim odgajateljicama Margaritom i Drenkom, umjesto boravka u prostorijama vrtića, dio dana proveli su u prirodi. Osim igre i šetnje u prirodi, mališani su čitali i jednu zanimljivu priču, koju će izvesti povodom Dana planeta Zemlje.

VRTIC SIBENSKI TICI2

 

VRTIC SIBENSKI TICI4

-Vrlo često, gotovo svakodnevno, s djecom odemo u šetnju kako bi bili okruženi prekrasnom prirodom, danas smo pripremali priču koju će izvesti za Dan planeta zemlje, koji svake godine obilježimo-kazale su nam tete.

VRTIC SIBENSKI TICI6

Mališani su uživali u prvim danima proljeća te kako su nam i sami kazali terenska nastava najdraži im je dio boravka u vrtiću. Djecu su očarali i prvi vjesnici proljeća, propupalo cvijeće, ali i životinjice koje su s lijepim vremenom izašle van.

VRTIC SIBENSKI TICI7

 

VRTIC SIBENSKI TICI3

-Došli smo u prirodu pročitati priču, radi se o gusjenici koja je postala leptir. Za dan lutkarstva nam se najviše svidjela ta priča pa smo odlučili pripremiti za Dan planeta Zemlje-kazao nam je Oliver Jelačić.

VRTIC SIBENSKI TICI5

-Jako mi se sviđa kada sa tetama izađemo vani i kada ima puno leptira i leptirica, volim cvrkutanje ptica. Ja često vozim biciklu u prirodi i onda smišljam priču koju ću napraviti. Priču koju pripremamo govori o gusjenici, a danas smo je i vidjeli na stablu-priča Luiđa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.