FOTO: Što je zajedničko Anti Kulušiću i ovom mačku, a nije politika u pitanju

Vjerujemo da je svima dobro poznata činjenica da se u zimskom periodu, iz razumljivih razloga, mačke često znaju skloniti ispod haube automobila gdje im je toplo i udobno. Jedan takav mačak koji još uvijek nema ime, ušao je pod haubu jednog automobila na Šubićevcu i nije htio izaći sve dok se, s njim pod haubom, vlasnik automobila nije odvezao u obližnji servis.

Šibenski portal doznao je da je riječ o istaknutom HDZ-ovcu Anti Kulušiću koji nam je u telefonskom razgovoru komentirao cijeli  ‘slučaj’.

– Mačak je ušao pod haubu, glasno mjaukao, ali nikako nije htio izaći. Bio sam primoran odvesti auto na servis gdje su ga momci ipak uspjeli izvaditi. Zanimljivo je bilo i drago mi je da je priča imala sretan kraj – rekao nam je Kulušić dodavši da se mačak, svaki put kad se pored servisa parkira, i dalje ‘mota’ baš oko njegovog auta.

macak1

Fotografije životinje dana, bezimenog mačka kojem se očito dopada Kulušićevo auto, ustupio nam je Đuro Eraković koji radi u blizini servisa i koji mačka redovito hrani i tetoši.

-Jako je umiljat i dobar. Prava maza. Uzeo bih ga ja, ali već imam svojih mačaka pa mi je gužva. Naravno, koristim priliku da Vaše čitatelje pozovem da ga, ako su u prilici, udome. Nećete požaliti, krasan je – govori nam Đuro, a osim što svi držimo fige da se mačak što prije udomi, apeliramo na vozače da, prije ulaska u automobil, provjere nalazi li se koja mačka možda pod haubom. Naime, to za mačke može biti jako opasno, iako ovaj mačak očito ima nekoliko života.

macak3

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.