FOTO: Taksi Cammeo starta u 15 sati, za jeftinu vožnju nazovite 1212/6

Prvih pet vozila tvrtke Cammeo kreće s radoma danas točno u 15 sati, samo trebate nazvati broj 1212, pa za Šibenik birajte 6, i u call centru spojit će vas s najbližim slobodnim vozilom.

cammeo2– Danas su potpisani ugovori s pet šibenskih mladih taksista koji već imaju dozvole Grada Šibenika za obavljanje taksi usluga, od 15 sati oni kreću s radom kao franšizeri Cammea. Nakon Rijeke, Osijeka, Zagreba i Varaždina, stigli smo tako i u Šibenik, gdje nam je namjera znatno podignuti razinu taksi usluge. Svim Šibenčanima do 1. lipnja omugućit ćemo jeftiniju vožnju od samo 20 kuna do pet kilometara vožnje, a svaki slijedeći kilometar plaćat će osam kuna- rekao je danas po potpisivanju ugovora o franšizi direktor Cammea Vladimir Minovski.

cammeo4Taksi Cammeu, kako kaže Minovski, nije bio cilj dobivanje novih taksi dozvola, već ponuditi već aktivnim šibenskim taksistima nešto novo, visoku razinu usluge koja je u Šibeniku dosad bila slaba.

– Odlučili smo se na ovakav način poslovanja jer domaći taksisti najbolje poznaju svoj grad. Vjerujemo da će se broj Cammeo taksista ubrzo povećati, kad se vide sve prednosti koje nudimo- rekao je Minovski.

Prvi Cammeo franšizer u Šibeniku, mladi taksist Antonio Knežević, tvrdi da se na ovaj potez odlučio jer je htio isprobati nešto novo.

– Dosadašnje stanje u gradu s našim poslom, pogotovo zimi, bilo je neizdrživo, jedva da bi napravio jednu vožnju dnevno. Ovdje nam se nudi moderan call centar, sve je kompjuterizirano, velika je to razlika od onog na što sam dosad navikao- kaže Knežević.

Jedna od zanimljivosti je svakako i to šta na svojim pametnim telefonima, preko Cammeo aplikacije možete pratiti na mapi gdje se nalazi vozilo koje ste naručili. Zasad se Cammeo vozila u Šibeniku mogu prepoznati po tablama i naljepnicama, ali, planira se i uniformiranje izgleda, i vozača i vozila.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.