FOTO: Top pet dama s ovotjedne špice i zašto baš one?!

Nakon što je Šibenski portal jučer objavio top pet mama i top pet muškaraca s naše špice, od jedne čitateljice dobili smo komentar kojim nam je otprilike htjela poručiti da nekoga ocijenjujemo na temelju vanjskog izgleda i odjeće koju nosi u ovim teškim vremenima. S gospođom čitateljicom apsolutno se slažemo da marka i vrijednost odjevnih predmeta nije proporcionalna vrijednosti čovjeka koji tu istu odjeću nosi, kao i da novac ne može kupiti stil.

Stoga, da razjasnimo: Top pet svakog tjedna biramo na temelju nečijeg stila i općeg dojma koji je na nas ostavio, na temelju originalnosti, posebnosti kojim netko na špici zrači, a ovoga tjedna zrače ove dame. Znate čime? Svojom jednostavnošću. A niti jedni novčani apoeni ne mogu kupiti ovu stilsku vrlinu. Jedina prava elegancija je ona u našoj glavi, ako imate to, sve ostalo izvire upravo iz toga, rekla je svojevremeno Diana Vreeland, poznata pariška kolumnistica.

damatri damapett damajedan damadva damacetiri

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.