FOTO: Traži se voditelj šibenske menze, restoran svoja vrata otvara krajem siječnja

Studenski centar u Šibeniku objavio je prošlog tjedna javni natječaj za radno mjesto voditelja studentske menze. Uvjeti natječaja su godina dana radnog iskustva te diploma prehrambene tehnologije ili ekonomije. Istovremeno u prostoru budućeg studentskog restorana na Baldekinu traju posljednje pripreme.

studenska menza5

studenska menza4

studenska menza10

Prema riječima ravnatelja šibenskog SC-a Krešimira Šakića, u tijeku je nabava i montiranje opreme, a uskoro bi se trebao postaviti i softver za sustav studentske prehrane. Šakić najavljuje kako bi menza svoja vrata trebala otvoriti krajem siječnja ili početkom veljače sljedeće godine te ne vjeruje kako bi taj rok išta u daljnjem postupku, ishodovanja uporabne dozvole i opremanja restorana, trebalo prolonogirati.

studentska-menza-baldekin4

Na Veleučilištu će večeras s početkom u 18 sati biti održana prezentacija naziva i loga budućeg studentskog restorana. Studentima će biti predstavljeno nekoliko mogućih rješenja, a iz Studentskog zbora VUŠ-a pozivaju sve da prisustvuju prezentaciji te daju svoju mišljenje na ponuđene varijante.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.