FOTO: TUNE UP THE LOVE: Studenti VUŠ-a izazvali kolege fotografijama šibenskih atrakcija

Kao i prošle godine, studenti Veleučilišta u Šibeniku spremaju se na studijsko putovanje kod  kolega i prijatelja u Crnoj Gori.

U sklopu kolegija “Menadžment turističke destinacije”, “Promet u turizmu” i “Poduzetništvo” studenti odjela menadžmenta imaju mogućnost sudjelovati na „Međunarodnom kongresu fakulteta za turizam i hotelijerstvo“ koji se održava u Tivtu u od 29. travnja do 3. svibnja 2015., a mogu se natjecati i u Case Study Challenge-u i sportu.

turizmijada2Tune up the love Challenge je druga aktivnost za studente,za koji su se trebali fotografirati  na mjestu kojeg vole u svom gradu, napraviti od svojih tijela znak srca i checkirati ga,  zatim  napisati #tuneupthelove i izazvati taggom kolege studente iz drugih gradova i država da naprave fotografiju s više ljubavi od nas!

turizmijada3– Malo smo se namučili sa fotografijom , jer nas je bilo samo šest, pa je bilo teško izvesti zamišljeno, imamo srce na rivi i  ispred katedrale,  na facebook ćemo staviti obadvije fotografije i izazvati ćemo sve studentske predstavnike svih država u regiji- kaže predsjednica Studenstkog zbora  VUŠ-a Ankica Arbutina.

turizmijada4

turizmijada5

turizmijada6

Kotizacija za sudjelovanje na Kongresu za studente iznosi 100 eura i uključuje smještaj u hotelu Kamelija na bazi četiri puna pansiona, pristup svim predavanjima, kotizaciju za sva natjecanja, ulaznicu za sve zabave te trošak prijevoza financiran od strane Veleučilišta u Šibeniku.

Prednost prijave imaju studenti koji se natječu u izradi studije slučaja i sportu te studenti menadžmenta.

Prijavu za kongres je moguće izvršiti putem e-mail adrese: ankicaarbutina@gmail.com
Rok za prijavu je: 01.04. 2015.
Akontacija po prijavi iznosi 50€.  Novac za akontaciju će skupljati studentica Ankica Arbutina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.