FOTO: U Šibeniku otvorena poslovnica Imex banke kod robne kuće

Nakon 20 poslovnica otvorenih diljem Hrvatske, jutros je i u Šibeniku, na Trgu Dražena Petrovića, otvorena prva poslovnica Imex Banke u našem gradu. Više od 20 godina uspješnog poslovanja na hrvatskom financijskom tržištu garancija su da će i mnogi Šibenčani svoje buduće bankarske aktivnosti ostvariti upravo u novootvorenoj poslovnici Imex banke, jedne od rijetkih u potpunom hrvatskom vlasništvu.

imex banka6

imex banka4

-Nema sumnje kako je u današnje vrijeme privlačenje novih klijenata iznimno zahtjevan posao, ali kreditni i posebno štedni programi koje budućim klijentima nudimo daju nam za pravo nadati se kako ćemo i u Šibeniku ostvariti dobre rezultate i u svakom segmentu našeg poslovanja biti na usluzi građanima – kazao nam Damir Jurić, direktor Sektora poslovanja s građanima Imex banke, prilikom svečanog otvorenja šibenske poslovnice.

imex banka1

imex banka5

Imex banka u svojoj ponudi za građane i pravne osobe nudi široki spektar svojih proizvoda, ali kako napominje Jurić povoljni uvjeti štednje u kunama ili devizama, te nekoliko kreditnih linija, posebno onih u kunama ističu se u ponudi banke.

imex banka2

imex banka1

imex banka7

-Uz klasični oblik kunske štednje s vrlo povoljnim kamatnim stopama i rokom oročavanja do 36 mjeseci, u našoj banci nudimo i mogućnost rentne štednje gdje sami možete odabrati dinamiku isplate kamate, odnosno iznos kamate predstavlja redoviti prihod i automatski se prenosi na račun klijenta. Naravno, to je samo jedan od atraktivnijih dijelova naše ponude, dok se za više informacija i ostale pogodnosti naših programa uvijek možete obratiti našim djelatnicima. Što se tiče kreditnih linija, svakako treba istaknuti turističke kredite, za samu pripremu turističke sezone ili za kupnju, adaptaciju i opremanje turističkih smještajnih kapaciteta. Za ovu vrste kredita kamatna stopa je fiksna za cijelo vrijeme otplate kredita, mogućnost počeka je 9 mjeseci, a dinamiku otplate, mjesečnu, kvartalnu ili polugodišnju, u dogovoru s bankom određuje sam klijent – kaže Jurić.

Uz ostalo, za građane su u ponudi i kreditne linije za adaptaciju i uređenje stambenog prostora, kupovinu stambenog prostora, kao i nenamjenski krediti u kunama uz fiksnu kamatnu stopu, te nenamjenski krediti za umirovljenike.

-Uvijek nastojimo što je moguće više izaći u susret našim klijentima te su kao i štednja u kunama, i naši kunski krediti vrlo atraktivni. Fiksna kamatna stopa za cijelo vrijeme trajanja kredita podignutog u kunama sigurnost je za klijente koja je ujedno i nama najvažnija stavka u poslovanju, a naravno postoji i opcija podizanja kredita u eurima, bez jamaca i depozita – kaže Jurić.

imex banka3

imex banka2

Povodom današnjeg otvorenja poslovnice u Šibeniku, Imex banka svojim korisnicima do kraja ožujka nudi mogućnost plaćanja računa bez naknade, kao i svim novim klijentima besplatno vođenje tekućeg računa do kraja godine, a danas do 16 sati, uz prigodnu zakusku i ljubazno osoblje banke, možete se i sami upoznati s atraktivnom ponudom koju nudi novootvorena poslovnica Imex banke u Šibeniku.

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.