FOTO: UPISI U TIJEKU: POU Libar nudi nove smjerove

Pučko otvoreno učilište ”Libar” provodi sistem cjeloživotnog obrazovanja kroz programe stjecanja srednje stručne spreme ili prekvalifikacije, te kroz programe osposobljavanja i usavršavanja. POU ”Libar” se svojim dugogodišnjim radom našlo među vodećim obrazovnim ustanovama i u Republici Hrvatskoj. Naša su vrata u Šibeniku, Splitu, Zadru i Rijeci otvorena u za svaki upit, a svi podaci o programima dostupni su na web stranici učilišta – http://libar.net

libar

 

Srednjoškolskim obrazovanjem odraslih u POU Libar mogu se steći zanimanja:

 

  • Pomorski/a nautičar/ka (+D2,D12, D19, D6B, D11)
  • Tehničar/ka za brodostrojarstvo (+D2, D12, D19)
  • Tehničar/ka za elektroniku
  • Naftno-rudarsk/a tehničar/ka
  • Ribarsko-nautički/a tehničar/ka

 

Isto tako, Libar nudi i smjerove: ekonomist-komercijalist, poslovna tajnica, slastičar, kuhar i konobar, a u pripremi su i novi smjerovi koji će biti dostupni u proljetnom roku. Riječ je o hotelijersko – turističkom smjeru i smjeru za agroturističkog tehničara.

 

                             

Pou Libar objavljuje natječaj za upise u srednjoškolske programe dva puta godišnje (jesenski i proljetni rok) i upravo su u tijeku upisi za proljetni rok.

Osiguravamo, održavamo i neprekidno poboljšavamo razinu kvalitete edukacije u skladu s hrvatskim propisima i međunarodnim konvencijama.

Imamo razvijen sustav rada s više od 60 predavača s visokom stručnom spremom, pedagoškim i stručnim obrazovanjem te međunarodnim certifikatima.

Vjerujemo da najveća vrijednost leži u ljudima, njihovu znanju i sposobnostima te ulaganju u obrazovanje.

Zbog višegodišnjeg iskustva, široke ponude programa i niza zadovoljnih polaznika vjerujemo da smo tim koji je prepoznao svoju ulogu u vrednovanju obrazovnog djelovanja i na tome oblikujemo svoje programe i aktivnosti.

Sve potrebne informacije možete dobiti na tel. 022 201 166 ili e-mail obrazovanje@libar.net

libar 2 111215

libar 3 111215

libar 4 111215

Generacija novoupisanih nautičara.

 

 

SPONZORIRANI ČLANAK

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.