FOTO: Uspješni članovi BK Fortica kod dogradonačelnika Penđera

Zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer primio je danas  članove Biciklističkog kluba Fortica koji su tijekom 2015.godine ostvarili izvrstan plasman u različitim kategorijama te im podijelio medalje za KUP RH koje dodjeljuje Hrvatski biciklistički savez. Diana Vrdoljak plasirala se na 3.mjesto kategorije ELIT, Bruno Paškalin osvojio je 3.mjesto u kategoriji U-14 te Josip Jurad 3.mjesto u kategoriji U-13. Primanju u uredu zamjenika gradonačelnika nazočili su i predsjednik BK Fortice Dragan Ilioski te Predrag Jokić, zadužen za pedagoški rad s mladina u klubu.

foto1

– Čestitam šibenskim biciklistima na izvrsnim rezultatima   te ujedno i  promociji Šibenika kao cikloturističke destinacije. Lijepo je vidjeti da upravo mladi ljudi njeguju izrazitu ljubav prema sportu i uspijevaju doseći najbolje rezultate uz sve svoje školske i ostale obveze –  rekao je Penđer, poželjevši mladim biciklistima uspjeh i na budućim natjecanjima.

foto 2

Inače, Diana Vrdoljak osvojila je tri 2. mjesta na prvenstvu Hrvatske u disciplinama: kronometar, ciklokros, brdsko prvenstvo i 3.mjesto na cestovnom prvenstvu RH. Josip Juras je osvojio 1 mjesto u disciplini kronometar, 2. mjesto ciklokros i cestovno prvenstvo te 3. mjesto u brdskom prvenstvu. Lorenzo Marenzi plasirao se na  2. mjesto u cestovnom prvenstvu  Hrvatske. Biciklistički klub Fortica djeluje od 1999.g, a aktivni su  ne samo na natjecanjima, već i u raznim lokalnim manifestacijama humanitarnog karaktera.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.