FOTO: ‘VI STE BUDUĆNOST’: Uručena priznanja za 47 šibenskih učenika

Voditelji Matea Branica i Keith Bradley uspješno su  sa učenicima šibenskih osnovnih i srednjih škola odradili informatičku radionicu u trajanju od šest tjedana.   – Radilo se na dva levela – kaže Matea – programiranje preko igre MineCraft a potom web development u kojem se izrađivala aplikacija.

ucenici5

0d 95 prijavljenih polaznika,  47 ih je uspješno  završilo radionicu održanu u Urbanom centru, a danas su im u Gradskoj vijećnici uručena priznanja na trudu, kao i zahvale ravnateljima i profesorima na suradnji.

ucenici2

– Vi ste budućnost i za vas ima mnogo mogućnosti,  ne samo ovdje, nego i u svijetu – rekao je voditelj radionice Keith Bradley te napomenuo kako se ovaj projekt planira ne samo nastaviti nego i podići na viši nivo s dodatnim predavačima.

ucenici9

Ni Matija Bumbak, pročelnik Odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, nije skrivao zadovoljstvo održanom radionicom.

ucenici6

– Ovo vam pruža mogućnost da se snovi realiziraju ovdje, u vašem rodnom gradu. Nastavljamo s ovom pričom i širimo ju – poručio je Bumbak učenicima, dodavši da i kod roditelja postoji interes za učenjem programiranja.

– Radite ono što volite i radite to u svom gradu – zaključio je Bumbak.

ucenici ucenici2 ucenici3 ucenici4 ucenici7 ucenici8 ucenici10

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.