FOTO: VODENA BUJICA IZ OBLIŽNJEG CENTRA: Poplavile okućnice i podrumi u Njivicama

Okućnice i podrumi obiteljskih kuća u Njivicama potpuno su poplavljeni. Vodena bujica prodrla je u kuće nakon što se voda nakupila na platou obližnjeg trgovačkog centra Supernova. Građani napominju kako ovakvih problema nisu imali dok se nije izgradio trgovački centar.

Županijski vatrogasni zapovjednik Darko Dukić poručuje kako se građani u tim dijelovima moraju strpiti s obzirom da je situacija znatno teža na području Vodica i Tribunja.

-Prioritet su nam ljudski životi. Istina, parkiralište ispred trgovačkog centra Supernova potpuno je poplavljeno, oni su angažirali komunalne tvrtke koje ispumpavaju vodu na tom području. Mi smo trenutno okupirani situacijom u Vodicama i Tribunju gdje je stanje znatno gore – kazao nam je Dukić.

poplava_njivice4

poplava_njivice2

poplava_njivice3

poplava_njivice

Što se tiče OŠ Meterize, zapovjednik JVP Šibenik Vojimir Milošević kaže kako vatrogasci trenutno ispumpavaju vodu ispred škole kako ne bi prodrijela u sami objekt.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.