FOTO: Zahvalnost za kruh u Turističko – ugostiteljskoj školi

I ove se godine već tradicionalno u Turističko-ugostiteljskoj školi obilježava blagdan Zahvalnosti za plodove zemlje – Dani kruha.

U holu Škole postavljena je izložba i izloženi su brojni pekarski proizvodi koje su vrijedno priremili naši konobari i kuhari zajedno sa svojim mentorima, profesorima kuharstva i posluživanja.

unnamed

Uz koordinatoricu cijelog događanja, profesoricu Helenu Babić, valja spomenuti učenike 1.g,1.h i 2.f razreda koji su pripremili pekarske proizvode postavljene na izložbi.

unnamed6

Školskim hodnicima i učionicama zamirisao je neodoljiv miris pripremljenih proizvoda. Ozračje je bilo ugodno i veselo,a šarenilo raznih vrsta kruha, peciva i kolača, ali i mandarina, jabuka i bundeva privuklo je sve učenike i djelatnike Škole koji su uživali degustirajući ukusne proizvode

unnamed5

unnamed

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.