FOTO: ZASTRAŠUJUĆE: Narkomanske igle samo nekoliko metara od dječjeg vrtića na Jamnjaku!

U jednoj od napuštenih zgrada bivše vojarne na Jamnjaku zgroženi Šibenčanin pronašao je nekoliko narkomanskih igala te o svom pronalasku prije nekoliko dana obavijestio šibensku policiju i Grad Šibenik. Budući da se zgrada u kojoj su igle pronađene nalazi samo stotinu metara od novog dječjeg vrtića Smilje, službe su promptno reagirale.
igle jamnjak3
– Izvijestili smo Službu kriminalističke policije koja je slučaj uzela u postupanje – kazala nam je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor. Reagirali su i komunalni redari koji su obišli teren te primijetili kako je prostor čak i ‘namješten’ pa se pretpostavlja kako se narkomani u objektu često okupljaju.
igle jamnjak2
IGLE JAMNJAK1
Međutim, ovaj pronalazak otvorio je rak-ranu grada Šibenika. Naime, bivši vojni prostori nisu u vlasništvu Grada Šibenika niti gradski predstavnici mogu s njima raspolagati.
Objekt poput ovog, u vlasništvu je Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, a kako država ‘skrbi’ o vlastitoj imovini najbolje demonstrira ovaj slučaj. Za svaku osudu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.