FOTO: ZATVORENO KLIZALIŠTE: Klizalo 400-tinjak Šibenčana dnevno

Od 6.prosinca do danas, odnosno zaključno s jučerašnjim danom, Šibenčani su se imali prilike nauživati zimskih čarolija u srcu Šibenika. Omiljeno klizalište koje je sad već postalo tradicija, zatvorilo je svoja vrata.

klizaliste zatvaranje 4 110116

Kako nam je rekao Denis Ventin iz tvrtke  Arctic d.o.o. koja je klizalištem upravljala, uzevši u obzir da je, pod pokroviteljstvom šibenskog Gradskog parkinga od 9-14 h svakim danom klizalište za sve posjetitelje bilo besplatno, došli su do brojke od 400-tinjak klizača dnevno.

– Govorimo o prosjeku koji je i više nego zadovoljavajući. Odlično smo surađivali, kako s Upravom grada, tako i s Gradskim Parkingom i nadamo se dobroj suradnji i sljedeće zime. Klizalištem su Šibenčani u velikom broju cirkulirali i u ono doba dana kada nije bilo besplatno, što dovoljno govori o potrebi za jednom takvom atrakcijom u Šibeniku – rekao je Ventin.

klizaliste zatvaranje 3 110116

klizaliste zatvaranje 7 110116

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.