FOTO: ZNATE LI TKO IZVODI RADOVE? Devastacija pomorskog dobra na Brodarici

Na fotografiji je kamion – pumpa za beton kako na brodaričkom Rezalištu, u smjeru Podsolarskog nakon obavljenih radova, u suton, izbacuje višak betona iz kamiona na obalu, nekoliko metara od mora.

rezaliste kamion 1
Iako se ne radi o uređenom okolišu, kamion je beton odbacivao na pomorskom dobru, a rezultati su ‘otoci’ nasumično izlivenog betona uz samu obalu.
rezaliste kamion3
Miro Lucić, pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti  Grada Šibenika, kaže kako su na  poziv Šibenskog portala na teren izišli komunalni redari s ciljem utvrđivanja počinitelja, međutim, na Rezalištu nisu zatekli izvršitelje.
– Komunalni redari su dobili nalog da pokušaju doći do počinitelja i izlaze na teren svaki dan kako bi saznali o čemu se radi. Raspituju se i po Brodarici, ali još ne znamo tko ovako odbacuje beton. Sigurni smo da se ne radi o radovima na uređenju plaže Rezalište, nego o nekom tko je lijen očistiti kamion od viška betona u garaži pa ga iskrene blizu mora gdje mu je bliže – kaže Miro Lucić i dodaje da će protiv počinitelja biti pokrenuta prekršajna prijava.
rezaliste kamion2
rezaliste kamion

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.