FOTO/VIDEO: VRANA 2015: Natjecatelji oduševili vokalnim sposobnostima

Danas nije petak trinaesti, ali u Gimnaziji Antuna Vrančića danas je broj trinaest prisutan – održala se trinaesta po redu Vrana, tradicionalna glazbena manifestacija.

DSC03465

DSC03466

DSC03483

 

Natjecalo se tridesetak učenika, što solo što u sklopu benda, a svi su pokazali zavidne vokalne i glazbene sposobnosti. Pred žirijem, sastavljenim od profesora, učenika i jedne osobe koja nije iz gimnazije, nije bio lak zadatak. Ove godine je ‘negimnazijski ocjenjivač’ bio član benda Marijana Bana, ovogodišnjeg gosta Vrane.

DSC03496

 

DSC03501

DSC03503

 

vrana2

DSC03504

Nastupilo je ukupno sedam izvođača, od kojih su neki bili iz drugih škola, a navijači su mogli glasati za njih i putem sms-a.

Natjecatelji, kako su istaknuli, nisu imali treme, a ako su i imali to se nije vidjelo na pozornici. I ove godine organizacijski odbor je bio sastavljen mahom od gimnazijalaca, uz veliku pomoć profesorica Ivane Marelje i Lorane Antunac.

 

 

Pobjednici ovogodišnje Vrane su Tajna Zorica i bend Masovni kaos koji su osvojili najbolje ocjene za vokalni nastup, dok je titula za najbolji scenski otišla u ruke Kastrinu Biliću.

Nisu bili zanemareni ni navijači, a ove godine su se kao najbolja potpora pokazali Tajnini navijači, 2. razred jezične gimnazije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.