FRANKO VIDOVIĆ: Zbog čega je točno voda završila na analizi u Zagrebu? Di je gradonačelnik?

Na situaciju s onećišćenjem vode u Šibeniku i županiji na svom profilu na društvenim mrežama reagirao je i prvi čovjek šibenskog SDP-a Franko Vidović.

Vidovićev status prenosimo u cijelosti:

‘Nevjerojatno da u dva sata ujutro župan ima informacije o stanju vode. I to kakve, vodu prokuhajte pa se okupajte. Al dobro za njega još od situacije sa Banjom znamo da ima spoznaje koje nitko drugi nema. Ono što je zabrinjavajuće jeste da građani nemaju niti jednu jedinu informaciju o tome što se doista događa. Zbog čega točno je voda završila na analizi u Zagrebu? Zbog čega jednostavnu analizu zamućenosti vode i eventualnog prisustva bakterija nije u stanju obaviti ovdašnji zavod, na prisutnost ČEGA TOCNO u vodi se sumnja? Do kad ova nenormalna situacija moze trajati? I gdje je gradonačelnik Šibenika u ovoj situaciji, zašto se taj gospodin ne oglašava. Ova situacija se debelo tice i građana.

I da, namjera mi je politizirati situaciju jer to podrazumijeva javno objašnjenje i raspravu o cijeloj situaciji, o uzrocima, stanju i posljedicama. To ako nekome padne genijalna ideja na pamet da ne treba politizirati oko vode. Treba i hoću! Imamo svi zajedno pravo znati sto se doista događa!’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.