Grad obnavlja prometnu signalizaciju u blizini osnovnih škola

Uoči početka nove školske godine, a u sklopu akcije ‘Poštujte naše znakove’,  bit će obnovljena horizontalna signalizacija na pješačkim prijelazima u blizini škola, kao i oznaka ‘X ŠKOLA X’.

Radovi će biti izvedeni na nerazvrstanim cestama u neposrednoj blizini osnovnih škola: „Petar Krešimir IV“ u Ul. Bana Ivana Mažuranića, „Vidici“ u Ulici VIII dalmatinske udarne brigade i „Jurja Dalmatinca“ u Ul. Stipe Ninića i Ul.Primorske čete.

Na cestama koje je Grad  preuzeo na upravljanje od strane Hrvatskih cesta i Županijske uprave za ceste, ulicama: Bribirskih knezova, Vladimira Nazora, Kralja Zvonimira, Stjepana Radića, Velimira Škorpika, kao i prilazne ceste školama na Metrizama, u Zatonu, Dubravi, Danilu , Perkoviću, Brodarici, također će biti obnovljena signalizacija.

Vertikalna signalizacija, odnosno dvije table ‘ŠKOLA’ bit će postavljene u Dubravi, odnosno Područnoj školi OŠ ‘Petra Krešimira’.

Radove će izvesti ‘Signalizacija d.o.o.’ Zagreb s kojom Grad Šibenik ima sklopljen ugovor za održavanje prometne signalizacije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.