Grad Šibenik sa 700 kuna mjesečno sufinancirat će svako dijete upisano u privatni vrtić

Troškovi predškolskog odgoja i naobrazbe djece u dječjim vrtićima u privatnom vlasništvu na području Grada Šibenika u 2015. godini bit će sufinancirani proračunskim sredstvima Grada Šibenika u iznosu od 700,00 kn mjesečno za upisano dijete, priopćili su iz gradske uprave.

-Unatoč mjerama porezne politike kojima su značajno smanjeni izvorni prihodi jedinica lokalne samouprave za naše vrtiće u privatnom vlasništvu zadržali smo iznos na razini 2014.g. U vrtiće u privatnom vlasništvu upisano je ukupno 589 djece, što na godišnjoj razini daje iznos od 4.947.600,00 kuna u proračunu za 2015.godinu – kazao je zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer.

Sredstva za sufinanciranje predškolskog odgoja i naobrazbe djece u vrtićima: Brat Sunce, Sunce Brodarica, Osmijeh i Žižula isplaćivat će se temeljem potpisanih ugovora kojima se reguliraju međusobna prava i obveze.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.