Gradonačelnik obišao radove na Sportsko-rekreacijskom centru Ljubica

Gradonačelnik Željko Burić sa zamjenicima jutros je obišao radove na Sportsko rekreacijskom centru Ljubica. Ravnatelj JU Športski objekti  Andrija Španja  poveo ih je gradilištem i prostorijama koje služe kao svlačionice.

– Dvjestotinjak šibenske djece ovdje trenira i svakodnevno koristi ove prostore koji su uistinu loši.  Prioritet nam je stvaranje uvjeta za normalno funkcioniranje mladih, a to podrazumijeva obrazovanje, sportske aktivnosti, a i zabavu – rekao je gradonačelnik Željko Burić.

U prigodi današnjeg Međunarodnog dana mladih gradonačelnik Burić najavio je i projekt postavljanja umjetne trave na  pomoćnom igralištu na  Šubićevcu, što će  biti realizirano u sljedećoj proračunskoj godini.

Radovi koji se izvode na Športsko rekreacijskom centru Ljubica obuhvaćaju rekonstrukciju svlačionica i sanitarnih čvorova u vrijednosti od 230 tisuća kuna, a već ranije je utrošeno oko 100 tisuća kuna za sanaciju krova na objektu.

ljubica

Projekt rekonstrukcije ŠRC Ljubica obećanje je s Hodajućeg kolegija gradonačelnika iz listopada prošle godine.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.