Gradski vrtići Šibenik uspješno se predstavili na državnoj smotri projekata u Zagrebu

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta u Zagrebu, održana je državna smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade RH za područje predškolskog odgoja.

Među brojnim predškolskim ustanovama iz Hrvatske, koje su sudjelovale sa čak 23 projekta, sudjelovali su i Gradski vrtići Šibenik s dva projekta.

Prvi projekt GLAZBOM POVEZANI, DV Jutro, prezentirale su Maja Gulin, v.d.ravnateljice Gradskih vrtića Šibeniki odgojiteljica Željka Milovac, a projekt MOJ MEDO, jaslica DV Vidici, prezentirala je odgojiteljica-mentor Planka Belamarić. 

Poziv na državnu smotru u Zagreb za Gradske vrtiće Šibenik uslijedio je nakon održavanja regionalne smotre projekata održane u ožujku ove godine u organizaciji Gradskih vrtića Šibenik na kojoj su, među ostalim regionalnim projektima, predstavljena i dva navedena.
Osim pohvala za odličnu organizaciju regionalne smotre u Šibeniku i odabira navedenih projekata od strane stručnog povjerenstva, ovo sudjelovanje na državnoj smotri u Zagrebu potvrda je stalnih ulaganja u profesionalne kompetencije odgojatelja i stručnih suradnika Gradskih vrtića Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.