Hladno jutro u šibenskom zaleđu: Temperature se mjerile u minusima

Danas nam nastupa jednodnevna stabilizacija prije sutrašnjeg najavljenog pogoršanja vremena. Noć i jutro donijelo je niske temperature zraka koje su se kretale u unutrašnjosti županije ispod 0°C.

Prema mjerenjima AMP najniža temperatura zraka izmjerena je u Drnišu, -1.4°C, zatim u Putičanjima -1.3°C, Miljevci -1.1°C, Bilice -1°C, Dubravice, Golubić 0°C.

Uz obalu temperature zraka kretale su se od 1°C u Vodicama, Pirovac i Žaborić 2°C, Šibenik 3°C, do najtoplijih 6°C koliko je izmjereno u Rogoznici.

U nastavku dana pretežno vedro. Kasno navečer postupni porast naoblake. Puhati će slaba do umjerena bura, a temperature kretati će se od 9 do 11°C.

Sutra nam stiže najavljeno pogoršanje vremena koje će najviše obilježiti jaka, na udare i olujna bura. Prevladavati će pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost za lokalno slabu kišu, na moru, otocima i jugu županije.

IZVOR: Šibenik Meteo

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.