HTJELI BISTE VOLONTIRATI?: Posjetite radionicu u Narančastoj zgradi

ilustracija

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ organizira dvodnevnu radionicu pod nazivom „Razvoj volonterske akcije“.

Radionica „Razvoj volonterske akcije“ će se održati u četvrtak 14.07.2016. godine s početkom u 11 sati te u petak 15.07.2016. godine s početkom u 11 sati u prostoru Dnevnog boravka u „Narančastoj zgradi“ (Prilaz tvornici 41.) u Šibeniku.

Radionica je namijenjena mladima s područja grada Šibenika te svima onima koji imaju želju za volontiranjem. Tema radionice je planiranje i razrada volonterske akcije.

Voditelji radionica su Martin Mrša i Vinko Livaković predstavnici Udruge mladih „Mladi u EU“ iz Šibenika koji su proveli mnogobrojne volonterske akcije i inicijative na području grada Šibenika kao što su: ˝Očuvajmo naš okoliš˝, „I otoci su Hrvatska“, „Zajedno za čišći Šibenik“ i „Pokrenimo zajednicu“. Navedene građanske akcije i inicijative su osvijestile građane da se uključe u volonterske akcije svoje zajednice.

Radionica „Razvoj volonterske akcije“ se organizira u sklopu programa Klub mladih „ENTER“, koji Udruga mladih „Mladi u EU“ (nositelj programa) provodi u partnerstvu s Šibenskom udrugom mladih i Gradom Šibenikom. Klub mladih „ENTER“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

 

Za sudjelovanje na radionicama je potrebno ispuniti Prijavni obrazac na http://mladi-eu.hr/poziv-za-sudjelovanje-na-radionici-razvoj-volonterske-akcije/ te ga najkasnije do 13.07.2016. godine poslati putem emaila info@mladi-eu.hr .

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.