Humanitarna akcija NP Krka ‘Odčepi za ulaznicu’ završava sutra!

Humanitarna akcija Odčepi za ulaznicu, kojom se Javna ustanova ‘Nacionalni park Krka’ priključila kampanji Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) Plastičnim čepovima do skupih lijekova, završava u utorak, 15. 12. 2015.

vrtic brat sunce cepovi 8

Svi građani koji su se uključili u akciju, prikupljene čepove mogu predati od utorka, 15.12. do nedjelje 20.12.2015. u ispostavu Javne ustanove ‘NP Krka’ u Skradinu. Građani koji nisu u mogućnosti predati čepove osobno, pošiljku mogu poslati poštom ili drugom dostavnom službom na adresu Ispostave, Šibenska bb, 22222 Skradin.

Uz dostavljene čepove potrebno je navesti osobne podatke (ime i prezime, adresu, e-mail, broj telefona ili mobitela). Potvrda s kojom će biti moguće ostvariti besplatan ulaz u Nacionalni park ‘Krka’ kroz cijelu 2016. slat će se na adresu dostavljenu uz čepove.

– Svim građanima koji su se uključili u akciju, srdačno se zahvaljujemo. Na ovaj su način izravno pozitivno utjecali na živote ljudi kojima je potrebna pomoć i pomogli da naš okoliš ostane čist – zahvalili su iz ‘NP Krka’.

plasticni-cepovi-625Shutter

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma će čepove zamijeniti za skupe lijekove koji nisu na listi HZZO-a a prijeko su im potrebni u liječenju. Svi oni koji žele nastaviti prikupljati plastične čepove, bez obzira na završetak akcije Odčepi za ulaznicu, mogu ih izravno slati u Udrugu u Čakovec.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.