I ove godine tradicionalne Međunarodne dječje igre na Kapriju

U petak i subotu, 7. i 8. kolovoza na Kapriju će se održati Međunarodne dječje igre koje okupljaju djecu iz Hrvatske, ali i iz svih krajeva svijeta. Ove godine svoje snage će odmjeriti sedamdesetak mladih iz hrvatske, Slovenije. Italije, Francuske, U.S.A i Velike Britanije i to u nogometu, balotama, natjecanju u skakanju u vrećama, nošenju jaja u žlici, te povlačenju konopa.

Nakon igara odvija se program pjevanja. recitiranja i plesa pod imenom “Pokaži što znaš”, nakon čega će uslijediti podjela diploma svim sudionicima, kao i podjela nagrada najboljima.

Inače, se održavaju već desetak godina a organizira ih udruga Baščovjek, mještani ugostitelji otoka Kaprije uz podršku Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Šibenika. Također, bez obzira na igre, radovi djece nastali u likovnim radionicama izlažu se na par mjesta u selu i uljepšavaju ga par tjedana svojim slikama drvenih ostataka mješovitih oblika koje je more obradilo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.