INICIJATIVA PROLJETNI PUTOKAZ: Besplatna tehnička podrška i savjetovanje za nove projektne ideje

Grad Šibenik pokrenuo je inicijativu pod nazivom „Projektni putokaz“ čiji je cilj omogućiti zainteresiranim fizičkim i pravnim osobama s područja Grada Šibenika korištenje besplatnih usluga tehničke pomoći i savjetovanja u svrhu razrade projektnih ideja koje se potencijalno mogu prijaviti na natječaje financirane sredstvima Europske unije te ostalih izvora financiranja.
U utorak, 30. prosinca 2014. godine, Ministarstvo poduzetništva i obrta pokrenulo je javnu raspravu u povodu otvaranja poziva za privlačenje bespovratnih sredstava iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014. – 2020. namijenjen malim i srednjim poduzetnicima za izgradnju proizvodnih kapaciteta i ulaganja u opremu. Očekivano raspisivanje natječaja je veljača / ožujak 2015.g. a poziv će biti trajno otvoren do iskorištenja sredstava. Cilj poziva je razvoj malog i srednjeg poduzetništva te razvoj novih kompetencija i stvaranje radnih mjesta a za tu svrhu će poduzetnicima biti na raspolaganju 1,2 milijarde kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj.- Ovom prigodom podsjećamo kako je Grad Šibenik pokrenuo inicijativu pod nazivom „Projektni putokaz“ . Cilj programa „Projektni putokaz“ je omogućiti zainteresiranim fizičkim i pravnim osobama s područja Grada Šibenika korištenje besplatnih usluga tehničke pomoći i savjetovanja u svrhu razrade projektnih ideja koje se potencijalno mogu prijaviti na natječaje financirane sredstvima Europske unije te ostalih izvora financiranja. Više o programu tehničke pomoći i savjetovanja zainteresiranoj javnosti grada Šibenika možete pročitati na http://www.sibenik.hr/obavijesti/javni-poziv—-za-prijavu-pruzatelja-besplatnih-usluga tehnicke-pomoci–i-savjetovanja-zainteresiranoj-javnosti
Pozivamo Vas ujedno da svakodnevno pratite obavijesti informacijskog centra Europe Direct Šibenik na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Centar svakodnevno pruža sve bitne informacije o Europskoj uniji općenito, kao i o njezinim politikama i programima, te pravima i mogućnostima za pravne i fizičke osobe, uključujući i mogućnosti financiranja na regionalnoj i lokalnoj razini.- poručuju iz Grada Šibenika.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Bojanu Paić, Tel: +385(0)22 310 855
Bojana.paic@sibenik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.