Inkluzija, HZZ i Industrijsko – obrtnička škola Šibenik na radnom sastanku povodom zajedničkog projekta

Nakon što su nedavno zajednički predstavili projekt ‘Facilitiranje zapošljavanja za osobe s intelektualnim poteškoćama kroz klubove za zapošljavanje u Šibensko – kninskoj županiji’, vrijedan gotovo 62 tisuće eura, od čega dio financira EU, Centar za socijalnu inkluziju Šibenik, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Industrijsko – obrtnička škola iz Šibenika danas su održali radni sastanak u cilju daljnjeg napretka spomenutog projekta.

Sastanak je održan u prostorijama CISOK-a te je na istom dogovoren plan treninga i edukacije za voditelje kluba za zapošljavanje za osobe s intelektualnom teškoćama. Sve to uz, navode iz Inkluzije, uz konstruktivne prijedloge i nezaobilazan entuzijazam.

inkluzija_sibenik (1)

Podsjetimo, glavni cilj projekta je povećati mogućnost zapošljavanja odraslih osoba s intelektualnim poteškoćama koristeći model klubova za zapošljavanje. Projekt je namijenjen odraslim osobama, njih između 15 i 20, s intelektualnim teškoćama koji će na ovaj način imati podršku u traženju posla te zapošljavanje kroz klubove za zapošljavanje.

Centar za socijalnu inkluziju poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u realizaciji projekta da im se jave.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.