IVAN KLARIN: Župan izvrgava činjenice, Diana Vodanović radila je nezakonite radnje

– Izjave župana Gorana Pauka, kako Prosvjetna inspekcija nije pronašla nikakve nezakonite radnje u Ekonomskoj školi u Šibeniku i u radu ravnateljice Diane Vodanović jednostavno ne drže vodu i čisto su izvrgavanje činjenica. Učenike i profesore se poziva na red od strane čovjeka koji je nered i izazvao, a ovakvim istupima u javnost i dodatno ga produbljuje. Ravnateljica Vodanović dobila je 24 sata vremena od Prosvjetne inspekcije da neopravilnosti ispravi, što je i napravila, inače bi već bila smijenjena- reagirao je saborski zastupnik i prvi čovjek županijskog SDP-a na tekst objavljen na Šibenskom portalu, u kojem župan Pauk tvrdi da Prosvjetna inspekcija nije pronašla nikakve nedozvoljene radnje v.d. ravnateljice Ekonomske škole u Šibeniku.

– Inspekcija, pa i ministar Vedran Mornar, iako s njim još nisam o tome razgovarao, uvjeren sam da to nisu mogli reći, jer na stolu ministar ima izvještaj Prosvjetne inspekcije o teško kršenju zakona v.d. ravnateljice Diane Vodanović-kaže Ivan Klarin.

Klarin smatra kako je župan  to s namjerom izjavio točno na dan kad je raspisan natječaj za novog ravnatelja Ekonomske škole, sve kako bi opravdao novu kandidaturu Diane Vodanović, kao HDZ-ovog stranačkog kadra.

– Time župan ignorira sve, i učenike i profesore Ekonomske škole- kaže Ivan Klarin

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.