Ivan Lambaša ponovno izabran za predsjednika šibenskog DC-a

U Šibeniku je jučer održana Izborna skupština Gradske organizacije Demokratskog centra. Za predsjednika šibenskog DC-a ponovno je izabran Ivan Lambaša, a za zamjenika predsjednika Dušan Prelević. Za tajnika stranke imenovana je Anica Markov, a predsjednik Nadzornog odbora je Živko Žaja. Izbornoj skupštini prisustvovala je i predsjednica stranke te saborska zastupnica Vesna Škare Ožbolt.

-Za mene osobno, građanin Grada Šibenika je ishodište, središte i završetak svih procesa društvenog života i razvoja, iz čega proizlazi i temeljno političko načelo Demokratskog centra koje glasi «Politika je konkretna djelatnost za konkretno javno dobro». Na adresu Demokratskog centra i osobno mene, stižu brojni upiti i prijedlozi naših građana o tome što bi sve nužno trebalo poboljšati, kako bi uvjeti života ovdje bili kvalitetniji, naročito se to odnosi na mlade i stariju populaciju. Još jednom zahvaljujem svima na ukazanom povjerenju i očekujem zajednički daljnji rad – poručio je Lambaša.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.