Ivanicu Belamarić u ravnateljskoj fotelji šibenske gimnazije mijenja Josip Paić


Dugogodišnja ravnateljica Gimnazija Antuna Vrančića, Ivanica Belamarić, s istekom ovog mjeseca odlazi u mirovinu.  Do imenovanja novog ravnatelja ili ravnateljice zamijenit će je Josip Paić, profesor fizike, odlučeno je na današnjem sastanku Školskog odbora, što nam je Paić u razgovoru potvrdio.

Belamarić  je na čelu šibenske gimnazije već četiri mandata uzastopce, a ove je godine napunila 65 godina.  Da nije Zakona koji kaže da ravnateljski mandat ističe na kraju školske godine u kojoj ravnatelj navrši 65 godina života i 15 mirovinskog  staža ,Belamarić bi tu funkciju obavljala do 2020. godine.

Šibenska će joj gimnazija uvijek ostati u lijepom sjećanju, kaže, kao kvalitetna i vrijedna škola s velikim potencijalima.

– Škola koja je dosad imala visok rejting, a nadam se da će ga imati i dalje – rekla je omiljena šibenska ravnateljica u lipnju ove godine.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.