Izbori u HDZ-u: Karamarko se danas bira za predsjednika stranke

Na 19 biračkih mjesta diljem Šibensko-kninske županije članovi Hrvatske demokratske zajednice danas po principu ‘jedan član-jedan glas’ biraju predsjednika stranke, a na tu funkciju jedini je pretendent Tomislav Karamarko.

– Jako smo zadovoljni brojkom od 500-tinjak članova stranke koji su do 11 sati izašli na biračka mjesta, a do 19 sati, kada će birališta biti zatvorena, nadamo se da će brojka biti i dvostruko veća – kaže Nediljko Dujić, predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije objasnivši zašto im je ta statistika, unatoč jednoj kandidaturi, važna.

– Iako je samo Tomislav Karamarko podnio kandidaturu, izlazak članova stranke pomoći će nam u ažuriranju popisa istih. Iz ovoga ćemo vidjeti koliko ima aktivnih, a koliko pak pasivnih članova. Aktivnost članova u izbornim procesima unutar stranke jako je važna – tvrdi Dujić.

Naime, u stranci godinama, kako nam je rekao, nisu ažurirali popis aktivnih članova, a iz ovoga će ta brojka biti jasnija.

FOTO: Facebook MHDZ Šibenik

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.