Jadranske igre s novim imenom dolaze na Banj, prijavite ekipe na City games!

Treću godinu zaredom Jadranske igre pretvorit će Šibenik u epicentar odlične ljetne zabave. Iako ove sezone stižu pod novim imenom – City Games, popularne igre šibenskoj publici i dalje garantiraju pregršt adrenalina i smijeha.

Natjecanje čiji su organizatori Turistička zajednica grada Šibenika i agencija Adria events iz Rijeke održat će se 20. srpnja na plaži Banj.

“Plaža Banj, na kojoj se i inače odvijaju sportska natjecanja, idealna je za naše igre i jako nam je drago vratiti se. Svaki smo put odlično primljeni i zapravo se tu osjećamo kao kod kuće.” – izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk uoči dolaska u Šibenik.

Igre će u 18 sati otvoriti juniori. U 19.30h seniorske ekipe odmjerit će snage u napetim i zabavnim disciplinama poput letećeg vaterpola, potezanja konopa i mošarke. Kroz te moderne inačice tradicionalnih igara samo će jedna ekipa izboriti plasman u daljnje natjecanje, a spretnost i timski duh odlučit će koja!

I ovog nas puta očekuje pravi spektakl, stoga zaokružite već sada 20. srpanj na kalendar

Svi željni natjecanja mogu prijaviti svoju ekipu od 8 članova (5 muških i 3 ženska člana) putem službene stranice www.city-games.com, na kojoj se nalaze i sve ostale informacije o igrama. City Games možete pratiti i putem Facebooka, Twittera i Instagrama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.