Josipa Rimac: Uvijek smo spremni zamijeniti igrača koji ne daje rezultate

Saborska zastupnica HDZ-a Josipa Rimac izrazila je u nedjelju navečer zadovoljstvo izbornim rezultatima i izlaskom članova stranke na birališta na izborima za predsjednika HDZ-a istaknuvši kako je odluka da se predsjednik stranke bira po načelu jedan član – jedan glas bila apsolutno ispravna, piše 24 sata.

– Zadovoljni smo jer je danas nešto više od 90.000 članova stranke izašlo na birališta, što je oko 45 posto članstva. Pokazalo se da je odluka predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i stranačkog Predsjedništva o biranju predsjednika po principu jedan član – jedan glas, bila apsolutno ispravna, bez obzira što je bio jedan kandidat . Članovi stranke su htjeli iskoristiti svoje biračko pravo i to su danas potvrdili – kazala je Rimac novinarima u Središnjici HDZ-a upitana je li zadovoljna podacima o izlaznosti na birališta.

‘Uvijek smo spremni zamijeniti igrača koji ne daje rezultat’

Upitana vjeruje li u rekonstrukciju Vlade nakon Sabora stranke, 28. svibnja, odgovorila je kako, ako bude potrebno, to neće biti iza Sabora stranke već u onom trenutku kada osjete da reforme ne idu onom brzinom kojom očekuju predsjednik i vodstvo stranke.

– Uvijek smo spremni zamijeniti ‘igrača’ koji ne daje najbolji rezultat, a to ne znači i da hoćemo – poručila je. Rimac je kazala i da sada očekuje da što prije izađu zakoni koje pripremaju resorni ministri koji ne bi trebali biti marketinški, već dugoročni, kako bi se pokrenulo gospodarstvo i zemlja. Ako se to ne osjeti u idućih nekoliko mjeseci, istaknula je, doći će do određenih promjena.

Nije željela odgovoriti na upit hoće li Most zamijeniti HNS-om.

– Ne bih željela govoriti o takvim kombinacijama niti o skupinama naših koalicijskih partnera. Treba sagledati pojedinca, resor kojim upravlja i koja je težina tog resora – kazala je Rimac za 24 SATA.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.