Joso Smolić izabran za predsjednika Obrtničke komore Šibensko – kninske županije

Nakon što je početkom tekuće godine Ante Mihić, zbog uočenih nepravilnosti, smijenjen s dužnosti predsjednika Obrtničke komore Šibensko – kninske županije, na danas održanoj Izbornoj skupštini na njegovo mjesto izabran je dosadašnji predsjednik Udruženja obrtnika Šibenika, Joso Smolić. Odluka je donesena jednoglasno, svih 30 članova glasalo je za Smolića. Jedini kandidat bio mu je Mile Bičanić iz Knina, ali i on je odustao od kandidature na samom predstvaljanju pred skupštinom.

– Komoru ću voditi transparentnije i znatno bolje od svog prethodnika Ante Mihića. Krajnji cilj mi je da proizvode koje razvija komora napokon dođu do krajnjih korisnika, samih obrtnika, što dosad nije bio slučaj- kaže Joso Smolić.

Izborna skupština održana je, dakle, ovog utorka, 17. ožujka, u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice ‘Juraj Šižgorić’ u Šibeniku te su za potpresjednike imenovani Zrinski Ivas (predsjednik Obrtničke komore grada Vodice) i Mile Bičanić (kninski obrtnik).

Na spomenutoj Skupštini županijske Obrtničke komore odlučivalo se i o imenovanju predsjednika, odnosno predsjednice Nadzornog odbora te je na tu dužnost izabrana Milena Bačelić (kolumnistica Šibenskog tjednika).

milena bacelic

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.