JUTRO NAKON: Čitatelji, šaljite nam svoje fotografije

Svoje fotografije od sinoć ili ‘jutra nakon’ možete nam poslati i Vi na Facebook stranicu Portal Šibenskog tjednika ili na email urednik@sibenskiportal.hr

Veliko grmljavinsko nevrijeme s kišom ostavilo je traga diljem županije. Velike štete se još uvijek zbrajaju, poplava je nosila kamene kocke s Vanjskog po gradu, jedna od njih najvjerojatnije je zalutala i do gradske knjižnice i razbila staklo nakon čega je podrumska knjižna građa poplavila, a galerijski prostor pretvorio se u bazen. Također, grom je udario u stablo na poljani uslijed čega je, kako nam javlja čitatelj očevidac, mladić prevezen u Opću bolnicu Šibenik, a poplavljen je i Dolac čiji su ugostitelji, kao i obično, frustrirani.

poplava dolac 2

POPLAVA DOLAC

Županijski centar 112 i vatrogasci neumorno su cijelu noć primali pozive i obavljali intervencije ispumpavanja jer je armagedonsko nevrijeme poplavilo  više od stotinu kuća, podruma, garaža i konoba, a osim u Krešimirovom gradu, interveniralo se i na području Vodica, Srime i Tribunja gdje također još uvijek vlada ‘opsadno stanje’. Dio šteta još uvijek se sanira.

Donosimo fotografije čitatelja koji nam iz raznih dijelova županije od jučer neumorno šalju fotografije. Čitateljica Andrea i njena obitelj uslijed svake velike kiše imaju pune ruke posla u svom podrumu, svaki su put iznova šokirani.

andrea poplava

Šibenski portal i dalje će vrijedno pratiti stanje u županiji, a Vaše fotografije ćemo redovito objavljivati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.