Kako dobiti financijsku injekciju za svoje poslovanje

Ovaj tjedan, u sklopu Urbanog inkubatora, predstoji još jedna besplatna edukacija Izvori financiranja i poticanja start-up poduzeća, u trajanju od 9. do 14. studenog u prostorijama Veleučilišta u Šibeniku (dvorana N), s početkom u 17 sati.

Na ovoj edukaciji polaznici dobivaju poseban uvid u svijet financiranja, mikrokreditiranja te crowdfundinga. Polaznici će imati priliku slušati o oblicima financiranja poduzetničkog poslovanja, predavanje koje će im steći uvid u logiku financiranja start-upova i na koje stavke posebno obratiti pozornost, također će imati više informacija o samom mikrokreditiranju start-upova, koji ima određene benefite u vidu manjih kamatnih stopa i počeka otplate, ova edukacija će biti od velike koristi za polaznike koji žele financijsku injekciju za svoje poslovanje.

Edukacije Urbanog inkubatora se održavaju u sklopu projekta Urbanog inkubatora kojeg financiraju Grad Šibenik, Urbani centar Šibenik i Ministarstvo poduzetništva i obrta, a kojim se nastoji potaknuti mlade na poduzetništvo i usavršavanje svojih vještina.

Zainteresirani za ovu i ostale edukacije se mogu prijaviti na poveznici  https://docs.google.com/forms/d/1rrnaxNokT-8wOnjfpKSDSY376bhI7q5ky1TiRJ9trk4/viewform

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.