Kako kreativnost prolazi u Šibeniku?

Ponosimo se što je Šibenik grad festivala, znamo da postoje kreativne oaze u našem gradu, a svjedoci samo rada nekih pojedinaca koji nas uvijek zaokupe svojim jedinstvenim izrazom. Mladi šibenski fotografi, glazbenici, filmaši, dizajneri i razni craft-majstori tvore tu jednu kreativno-zabavnu nišu Šibenika i na tome smo im beskrajno zahvalni. Ali, čast iznimkama, većina njih se ujutro ustaje i odlazi na svoj redovan posao u kojekakve urede i na kojekakve terene. Kažu, kad radiš nešto što voliš, onda zapravo i ne radiš. Ili kad radiš nešto samo da odradiš, onda bolje ni da ne radiš.

Kao što i vi obogaćujete ovaj grad, dragi kreativci, tako vam je i Grad nešto odlučio vratiti priredivši vam niz edukacija o tome kako pokrenuti poslovanje i kako svoj hobi pretvoriti u unosan posao. Učinite nešto za sebe i saznajte od drugih kako su svoju kreativnost i entuzijazam pretočili u uspješnu tvrtku. Danas u Urbanom centru od 12 do 18 sati svoje znanje i iskustvo s vama će podijeliti Kolos inženjering, a sutra Društvo inovatora „Faust Vrančić“.

Za sve edukacije moguće se prijaviti putem poveznice na  https://docs.google.com/forms/d/1rrnaxNokT-8wOnjfpKSDSY376bhI7q5ky1TiRJ9trk4/viewform

Edukacije se održavaju u sklopu projekta Urbanog inkubatora kojeg financiraju Grad Šibenik, Urbani centar Šibenik i Ministarstvo poduzetništva i obrta, a kojim se nastoji potaknuti mlade na poduzetništvo i usavršavanje svojih vještina.

Sve potrebne informacije nalaze se na stranicama Urbanog centra Šibenik, a za dodatno možete kontaktirati  na broj telefona 022 310 855, mail info@ucsibenik.hr ili dolaskom u fizički prostor centra Ulica Kralja Zvonimira 7A (na Starom Pazaru).

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.