Kako napisati poslovni plan i kako odrediti svoj poslovni potencijal

Svi sanjamo biti sami svoje „gazde“, ali se bojimo napraviti prvi korak. Današnji svijet se prebrzo razvija i mijenja pa treba biti spreman i ne dopustiti da vas drugi preduhitre u ostvarivanju vaših ideja.

Sve o tome, a i puno više možete saznati na sljedećoj besplatnoj edukaciji u sklopu „Urbanog Inkubatora“ koja kreće ovaj ponedjeljak. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka na stranicama Urbanog centra https://docs.google.com/forms/d/1rrnaxNokT-8wOnjfpKSDSY376bhI7q5ky1TiRJ9trk4/viewform i tako osigurati svoje mjesto na ovoj edukaciji. Eduakcija o pokretanju poslovanja je idealna za svakoga tko želi saznati sve potrebne informacije o tome kome se obratiti, koje dokumente pripremiti za početak i najbitnije od svega – napisati poslovni plan.

urbani kocka

Sve edukacije se održavaju u gradskoj knjižnici s početkom u 9 sati u velikoj dvorani. Prvi  dan edukacije vodit će predstavnici „Mladi u EU“ s iskustvom aktivnog poticanja društvenog poduzetništva i ljudskih prava i općenito podizanja kvalitete života mladih na Europsku razinu, nakon čega slijedi dvodnevna radionica pisanja poslovnog plana. Za kraj, odnosno 6. studenog Centar za informiranje i obrazovanje o karijeri (CISOK) će polaznicima pružiti uvid u poslovne vještine polaznika i potencijal kojeg imaju, kao i manje razvijene vještine koje je potrebno unaprijediti za uspješno poslovanje.

Edukacije Urbanog inkubatora se održavaju u sklopu projekta Urbanog inkubatora kojeg financiraju Grad Šibenik, Urbani centar Šibenik i Ministarstvo poduzetništva i obrta, a kojim se nastoji potaknuti mlade na poduzetništvo i usavršavanje svojih vještina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.