Kako sad stvari stoje, možete računati na Terraneo (Summer Break) 2015

Ljeto 2015. godine neće donijeti osobite promjene po pitanju Terraneo festivala. Kako neslužbeno doznajemo, Terraneo festivala bit će ovog ljeta u Šibeniku no ne u formi kojoj smo svjedočili na mjestu vojarne Bribirskih knezova.

Bit će svojevrsnog odmaka i od prošlogodišnjeg Terraneo Summer Breaka 2014. jer postoji ideja, doznajemo, da festivalski program bude koncentriran na dva – tri dana u komadu, odnosno tijekom jednog vikenda. S tim da, od zapravo fantastične ideje da nekadašnji otok mladih, Obonjan bude dom festivalu s kojim u Šibeniku počinje računanje novog vremena, pak, nema ništa. Barem za ovu godinu.

Prve službene informacije o održavanju festivala 2015. bit će poznate u ožujku do kada se pretpostavlja da će organizatori znati s kojim točno financijama raspolažu, na koje izvođače mogu računati.

Podsjetimo, prošlog ljeta Terraneo festival održao se u tri navrata pod nazivom Terraneo Summer Break 2014, a uključivao je tri odlično posjećena koncerta održana na ljetnoj pozornici postavljenoj na netom otvorenoj tvrđavi sv. Mihovila.

Čak i u krnjem izdanju, Terraneo nije razočarao pa se do sv. Mihovila penjalo zbog Thievery Corporationa, 2Cellos i Nouvelle Vague.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.