Karamarka za šefa izabralo skoro 3000 HDZ-ovaca u županiji, Dujić: Oni su snaga stranke

Na jučerašnje izbore za predsjednika HDZ-a  na 19 biračkih mjesta diljem Šibensko-kninske županije izašlo je 2840 članova stranke, odnosno 31 posto njih. Od toga je 56 listića bilo nevažeće. Potvrdio je to Nediljko Dujić, predsjednik županijskog HDZ-a.

Glasalo se po principu ‘jedan član-jedan glas’, a na funkciju predsjednika pretendirao je samo jedan kandidat, Tomislav Karamarko. Obzirom na čak 26 godina neažurirani popis koji broji nešto manje od 9000 upisanih članova, iz ovoga je stanje aktivnih i pasivnih članova puno jasniji.

– Jako sam zadovoljan statistikom jer izlazak ovolikog broja naših članova pokazuje da na skoro 3000 njih uvijek možemo računati kada su u pitanju aktivnosti koje provodimo. Upravo su aktivni članovi snaga HDZ-a – tvrdi Nediljko Dujić, dodavši da će se do sljedećeg izbornog procesa, za četiri godine znati realna brojka HDZ-ovaca.

Na nacionalnoj razini, na unutarstranačke izbore za predsjednika jučer je izašlo više od 90 tisuća članova.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.