KONAČNO: Šibenska bolnica dobila novi CT uređaj!

Opća bolnica Šibenik od ponedjeljka 20. srpnja ima novi CT uređaj. Riječ je o modernom uređaju s 16 slojeva po rotaciji koji će liječnicima itekako pomoći u boljoj dijagnostici. Primopredaja novog CT-a izvršena je 20. srpnja otkada je novi uređaj u punom pogonu.

Podsjetimo, Šibenski portal je početkom travnja pisao kako je tvrtka Medicom preko javnog natječaja Ministarstva zdravlja dobila posao nabave novog CT-a koji je koštao nešto manje od tri milijuna kuna.

-Do sada je trajalo uređenje prostorija gdje je smješten novi uređaj, postavljene su nove instalacije, nova vrata i prozori, a obavljena je i edukacija svih djelatnika za rad na novom CT-u – kazao nam je sanacijski upravitelj OB Šibenik dr. Marin Paić.

Dolaskom novog CT-a konačno je riješen gorući problem šibenske bolnice čiji su liječnici godinama radili s prastarim uređajem koji se nemalo puta kvario.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.