Konzervativci, liberali i Čače osnovali Klub vijećnika u šibenskom Gradskom vijeću

Nezavisni vijećnik u šibenskom Gradskom vijeću Ante Gašperov Čače, njegov kolega iz redova HSLS-a Siniša Bušac, te Antonio Gović iz Hrvatske konzervativne stranke udružili su se i osnovali Klub vijećnika.

– Mi i dalje podržavamo gradonačelnika Burića i vladajući HDZ u Šibeniku, ali ćemo ovako, kroz djelovanje kluba, biti filter gradskoj vlasti, nas će se glas kroz klub bolje čuti- rekao je jutros na konferenciji za medije Ante Gašperov Čače.

Zanimljivo kako je Siniša Bušac na početku mandata gradskog vijećnika bio član Kluba koalcije uz SDP, a Gović član Kluba koalicije uz HDZ.

– U Klubu HDZ-a teško sam dolazio do riječi, ima tamo puno ljudi. Naravno, i dalje podržavam gradonačelnika- objasnio je svoju odluku Gović.

Bušac je rekao da je suradnja s SDP-om razvrgnuta i na državnoj razini, te je najavio da će kroz mjesec dana članstvo HSLS-a izabrati novog predsjednika ŽO-a te stranke. Jedan od kandidata je i ravnatelj O.Š. Jurja Dalmatinca Natko Duvnjak.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.