Kreće zadnji ciklus radionica u sklopu Projekta Jewel

Projekt JEWEL je međunarodni projekt  inovativnog pristupa revitalizacije povijesnih jezgri financiranog sredstvima Europske unije u okviru Transnacionalnog programa za jugoistočnu Europu (SEE). JEWEL (Joint Easily Wafted East Laboratory Model) sufinancira Europska unija u okviru programa Transnacionalnog programa za jugoistočnu Europu. Ukupna vrijednost projekta je 1.962.272,24 €.

Vrijednost dijela projekta kojeg provodi Grad Šibenik je 227.739,00 €, od čega EU sufinancira 193.578,15€ (85%). Uz Grad Šibenik, u projektu sudjeluju partneri iz Italije, Grčke, Albanije, Bugarske i Rumunjske.

U sklopu projekta Jewel, od 21. do 24. srpnja, održat će se četiri edukacije prema sljedećem rasporedu:

Dan 1 –  ponedjeljak 21.7.2014.

Uvodno predavanje i upoznavanje s polaznicima. Međunarodno poslovanje – izvoz i izlazak na nova tržišta. Potporne institucije i podrška izvoznim aktivnostima u Hrvatskoj i na razini EU.

Dan 2 – utorak 22.7.2014.

Kreativne industrije – izvozni modeli i podrška, programi i sredstva u Hrvatskoj i na razini EU. Novi načini i kanali prodaje i izlaska na nova tržišta. Praktični primjeri i radionice.

Dan 3 –  srijeda 23.7.2014.

Individualni razgovori/konzultacije s polaznicima edukacije, ispitivanje vlastitih ideja i projekata polaznika edukacije, praktični savjeti za pokretanje poslovanja i izlazak na strana tržišta.

Dan 4 – četvrtak 24.7.2014.

„Predavanje o lobiranju i međunarodnim udruženjima“ s početkom u 11 sati, okvirno trajanje s raspravom do 13 h.

Predavanja su otvorena za sve zainteresirane.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.