KULUŠIĆ: Od 45 odbora i četvrti HDZ je osvojio 35, SDP samo Raslinu

– SDP-a i HNS-a nema nigdje, osvojili su samo Raslinu, dok smo  mi od 45 biračkih mjesta osvojili 35. To je veliki porast, na prošlim mjesnim izborima imali smo 21 kvart i odbor. HSS je osvojio Zablaće i Zaton, Konzervativci Ražine, a HDZ još u pet-šest mjesta ima koalicioni potencijal. Da ponovim, trijumfirali smo, SDP i HNS doživjeli su debakl. Što se izlaznosti tiče, neslućbeno je ona oko 17,5 posto, malo manje nego li na prošlim mjesnim izborima, i ne puno manje od izlaznosti na izbore za europarlament. Znači, ne mogu se vaditi ni na malu izlaznost, ista je kao prošli put, ali je rezultat za HDZ znatno bolji- kaže Ante Kulušić, predsjednik županijskog HDZ-a.

Smatra da se SDP- u i na mjesnim izborima obila o glavu politika aktualne Vlade i premijera Milanovića.

. Ovo jesu bili samo šibenski izbori, ali i oni govore puno toga. Milanoviću i ekipi bilo bi najbolje da daju ostavke i odu gdje ih noge nose- kaže Kulušić.

Konzervativcima Vrpolje i Ražine Donje

Kako doznajemo, po jednu gradsku četvrt i jedan mjesni odbor osvojili su i šibenski konzervativci, Većinu imaju u Ražinama Donjim i Vrpolju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.