Matija Bumbak na konferenciji o korištenju EU fondova

Na konferenciji Zagrebačke banke o mogućnostima korištenja fondova EU, koja je jučer uz podršku Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, održana u Zagrebu, pročelnik Odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Matija Bumbak bio je pozvan kao sudionik panela na temu ulaganja u smještajne kapacitete i diversifikaciju turističke ponude.

„Nakon kratkog pregleda mogućnosti za turističke projekte poduzetnika i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, bilo je riječi i o najavi nadolazećih natječaja za sektor turizma. Razgovarali smo i o problemima turističkog sektora i na koji način bi fondovi EU mogli pomoći u njihovu rješavanju. Kroz primjere iz prakse imao sam mogućnost predstaviti rad našeg odjela; na kojim projektima radimo, ali i s kojim se problemima u tom segmentu rada susrećemo.“ kazao je Bumbak.

bumbak2

Konferencija je okupila partnere Zagrebačke banke ali i klijente koji imaju iskustva s privlačenjem sredstava iz EU fondova, domaće i međunarodne financijske stručnjake i konzultante, a sve kako bi sudionicima na što jednostavniji način objasnili mogućnosti korištenja bespovratnim sredstvima iz Europske unije. Pripremljen je veliki broj zanimljivih panela s najaktualnijim temama povezanima s EU fondovima.

U ime Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj na konferenciji je sudjelovao i voditelj predstavništva, g. Branko Baričević koji je uz uvodnu riječ govorio i o Europskim strukturnim fondovima 2014. – 20120.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.