Međunarodne dječje igre na Kapriju u petak i subotu

Međunarodne dječje igre na kojima će  djeca s otoka Kaprije i gosti otoka odmjeriti snage u disciplinama kao što su nogomet, balote, natjecanje u skakanju u vrećama, nošenju jaja u žlici te povlačenju konopa, održat će se 29. i 30. srpnja na otoku Kapriju, od 18,00 do 23,00 sata.

Nakon igara, sudionici i mještani se okupljaju oko pozornice te se odvija program ‘Pokaži što znaš’ tijekom kojeg se pjeva, recitira, muzicira, pleše, a nakon čega slijedi podjela diploma i nagrada svim sudionicima natjecanja. Djeca će sudjelovati i u likovnim radionicama.

Kaprijske igre su spoj tradicije i suvremenosti te usmjeravaju djecu na pozitivne vrijednosti, međusobno poštivanje, toleranciju i zdrav život. Igre okupljaju sve generacije ljudi iz raznih zemalja te njeguju duh zajedništva.

Igre se održavaju već desetak godina, a organizira ih udruga Baščovjek, mještani  otoka Kaprije uz podršku Upravnog odjela za društvene djelatnosti  Grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.