Mijenja se asfalt i postavlja trotoar u Ulici fra Stjepana Zlatovića

Danas počinju radovi u Ulici fra Stjepana Zlatovića, koji će u prvoj fazi obuhvatiti uklanjanje postojećih stupića i izgradnju trotoara.

-Na našem prvom hodajućem kolegiju zaključili smo kako treba napraviti nekoliko intervencija u Ulici fra Stjepana Zlatovića. Odmah smo uklonili ograđeno parkiralište i otvorili ga za sve sudionike u prometu, a sada uređujemo trotoar. Nakon ove faze slijedi i tzv. presvlačenje asfaltom s obzirom da je postojeći neprimjeren za ulicu u samom središtu grada – kazao je šibenski gradonačelnik  Željko Burić

Vrijednost radova iznosi nešto više od 143 tisuće kuna uključivo s PDV-om,  a radove izvodi tvrtka Čigra – Kop d.o.o.

Tijekom izvođenja radova, koji bi trebali biti gotovi kroz 30 kalendarskih dana, promet će biti organiziran jednosmjerno i to na način da će biti zatvoren ulaz u Ulicu fra Stjepana Zlatovića iz smjera Vladimira Nazora.

-Mole se građani da poštuju privremenu regulaciju prometa kao i da imaju razumijevanja za moguće kratkotrajne zastoje u prometu u tom dijelu grada – apeliraju iz gradske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.