Ministar Horvat danas obilazi županiju, popodne se ‘druži’ s poduzetnicima u Šibeniku

Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat nastavlja obilaziti županije, a danas stiže u našu.
Posjet će započeti u Kninu gdje će se susresti s gradonačelnikom Nikolom Blaževićem  i suradnicima. U pratnji domaćina će potom posjetiti tvrtku „Div“ d.o.o., a   predviđen je i obilazak proizvodnog pogona te tvrtke, te u nastavku Programa posjet Poduzetničkoj zoni  „Preparandij“.
U popodnevnim satima, u sjedištu Šibensko-kninske županije u Šibeniku ministar Horvat i njegovi suradnici sastat će se s čelnicima Šibensko-kninske županije, zatim će
u 17 sati u Gradskoj knjižnici u Šibeniku u suradnji s HGK-Županijskom komorom Šibenik i HOK Županijskom obrtničkom komorom Šibensko – kninske županije poduzetnicima predstaviti mjere i programe poticaja koje Ministarstvo poduzetništva i obrta provodi u ovoj godini.
Posjet Šibensko-kninskoj županiji organiziran je u sklopu obilaska ministra Darka Horvata županija pod sloganom „MINPO je tu za Vas“.
U izravnom kontaktu, ministar Horvat želi čuti od poduzetnika o problemima s kojima se susreću i načinu njihova rješavanja, s ciljem da svim budućim mjerama, programima i zakonskim aktima doista zadovolji potrebe hrvatskih poduzetnika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.