Multinacionalna kompanija RP Global generalni sponzor ŠPD KOLO

Multinacionalna kompanija RP Global novi je generalni sponzor Šibenskog pjevačkog društva Kolo. Ugovor o sponzorstvu potpisan je danas u središtu tvrtke u Zagrebu.

RP Global već 25 godina uspješno provodi projekte održivog razvoja u Hrvatskoj, Poljskoj, Francuskoj, Portugalu, Španjolskoj, Čileu i Peruu. Vjetropark tvrtke RP Global na šibenskom području najveći je takve vrste u Hrvatskoj.

-Na svim projektima diljem svijeta, RP Global inzistira na izvrsnosti u poslovanju. Zato želimo naše ime vezati isključivo uz institucije i udruge na području kulture i sporta koje postižu najviše rezultate. Šibensko Kolo jedna je od takvih institucija. Dobro poznajemo priike u Šibeniku i čast nam je podržati brend koji je u samom vrhu kulturnog amaterizma u Hrvatskoj već 115 godina – rekao je prilikom potpisivanja ugovora Bojan Reščec, direktor tvrtke.

kolo  (2)

Danas je velik dan za Šibensko Kolo. Nemamo riječi kojima bismo dovoljno zahvalili ekipi iz RP Globala na odluci da sponzoriraju naš rad. Oduševljava nas činjenica da su upoznati s našim radom i rezultatima. Posebnu zahvalost dugujemo voditelju vjetroparka Danilo, gospodinu Josipu Živkoviću  koji je, ponukan posljednjim događajima oko Kola, sam ponudio pomoć i uspostavio kontakt sa središnjicom tvrtke u Beču.

kolo  (1) kolo  (3)

Od srca zahvaljujemo cjelokupnoj javnosti na podršci koja dolazi sa svih strana. Posebno zahvaljujemo medijima koji su skrenuli pozornost na tešku situaciju u kojoj se Kolo našlo. Medijska podrška i istupi javnih osoba privukli su pažnju sponzora što je dovelo do sretnog raspleta situacije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.