Na Krapnju predavanje o energetskoj učinkovitosti

Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi projekt „Energetska učinkovitost! Što znam o tome?“ u partnerstvu s Energetskom zadrugom Dalmacija, Primošten. Aktivnosti Projekta se provode u Šibensko-kninskoj županiji, u gradovima Šibeniku i Kninu te općinama Primošten i Rogoznica, a cilj projekta je povećanje energetske učinkovitosti (EnU) upotrebe energije u stambenim i poslovnim zgradama korištenjem obnovljivih izvora energije (OIE) čime se unapređuje zaštita okoliša.

Predavanje će se održati na otoku Krapnju 25. listopada s početkom u 11.30 sati u prostoru Hotela SPONGIOLA. Okupljanje Sudionika i Gostiju je u vremenu od 10:30 – 11:00 sati u Restoranu Zlatna ribica. Brod za otok
Krapanj polazi u 11:15 sati.

Otvorenje predavanja započei će predstavljanjem projekta „Energetska učinkovitost! Što znam o  tome?“ a nastavit će se predavanjem o temama EnU, OIE i ZO. Teme sadrže prikaz postojećeg stanja upotrebe i mogućnosti smanjenja potrošnje energije u Europi, Hrvatskoj i Šibensko-kninskoj županiji.

Voditelj predavanja je Paško Melvan koji je ujedno i voditelj projekta „Energetska učinkovitost! Što znam  o tome?“ iz Energetske zadruge Dalmacija. Cilj ovog predavanja je potaknuti lokalno stanovništvo i sve sudionike u gradnji novih i obnovi  postojećih objekata na energetsku učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije.

Na kraju predavanja dodijelit će se dvije nagrade za energetski pregled objekta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.